Vardag och val

Oxveckorna tuffar på, men även om helgerna svischar förbi allt för fort , så är jag lyckligt lottad som har ett roligt jobb att gå till. Det är varierat och givande. Det bästa är att jag får jobba med ungdomar.  Nu är det bråda  tider med Öppet hus, skuggning av program och gymnasieval. Mitt i all rekrytering av nya elever jobbar jag intensivt som APL-samordnare för att skicka iväg elever på praktik  både när och fjärran. Härligt!

160118b

Efter jobbet i måndags trampade jag min röda Puch till kroppsreparatören för behandling. Det är som exorcism. Gör ont som satan, men fungerar. Han fokuserar på att rätta till det som orsakar smärta i kroppen. I stället för sjukvården som bara behandlar symptomen. Om man ens får någon läkartid.  Jag är tacksam att det finns alternativ behandling.

I söndags ägnade vi knappt 2 timmar åt veckans inköp. Det är så praktiskt att storhandla på söndag morgon.  Sen tillbringade vi ett par timmar i köket åt att laga mat för den kommande arbetsveckan. Det är smart att ha inköp, matsedel och maträtter för flera dagar klara när båda jobbar heltid. När man bor på landet vill man inte flänga iväg till affären i tid och otid.

Igår jobbade jag   13 timmar. Öppet hus.  Härligt att träffa ungdomar och deras föräldrar. De mest långväga kom från Göteborg och Stockholm.  Ja, vi har elever från hela Sverige trots att vi inte har riksintag. Än.

Fastän att jag somnade vid 21 igår var jag trött som ett snöre i morse. Jag kommer aldrig att bli en morgonmänniska. Men jag föredrar att börja tidigt, så därför är jag på jobbet runt kvart i 7 varje morgon.  Jag gillar lugnet och jobbar alltid mest effektiv före lunch.

Nu är det kväll och jag ska titta på Vänligen Lars Lerin. Vilket ljuvligt program.

God natt mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>