It´s complicated

It´s complicated

Handling:
Jane är mor till tre vuxna barn, äger en blomstrande restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser bort tillsammans för deras sons collegeexamen börjar saker och ting bli komplicerade. En oskyldig måltid tillsammans leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.

It´s complicated är en feel-good-film med hög igenkänningsfaktor för oss som är skilda. Visst är den ibland lite klicheartad, men jag har sällan skrattat så härligt och högt som här. Sonen klagade för att jag störde med mina skratt =)
Sen måste man nog vara medelålders för att uppskatta Alec Baldwins håriga, runda kropp =) Meryl Streep är som vanligt lysande.
Så, se den här filmen om du vill bli upplivad ett par timmar!

Mitt Betyg:3/5

Category: Uncategorized  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>