Perspektiv

Livet har förändrats.

Jag har förändrats.

Utveckling.

Jag har en hemlig dagbok som jag inte har skrivit i på flera år. Där jag skrev när det var som tuffast. Det är nyttig läsning idag. Jag har glömt mycket av hur det var. Ibland är det bra med en påminnelse och inse att jag har växt. Och jag har överlevt 3 tonåringar.

Jag är så pressad och fylld av ångest. Jag bävar för den dagen vi skall hämta barnens saker. Han  får mig att må så dåligt. Även om jag vet att jag har rätt så får han mig att känna mig usel och rutten. Jag vill inte att han ska en sån makt över mig . Vi har varit skilda i snart 4 år nu!  Fast vi har inte träffats på nästan 2 år.
Han skrämmer mig. Jag vill inte vara rädd. Jag önskar att jag inte var så känslig. Visst, jag kan vara bitchig och ge igen, men jag tar åt mig för allting. När dottern, i sitt normala tonårsbeteende, säger att jag är ful och fet, dum i huvudet och självisk blir jag ledsen. Jag kan inte hjälpa det.

hemliga dagboken 19 maj 2005

Tack och lov för utveckling!


Category: ego, familj  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. sara skriver:

    🙁 <3

  2. inna skriver:

    <3
    Du är den finaste tjej jag vet och jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>