Hur?

Hur ska jag klara av att arbeta?

Att vara social och trevlig utan att bryta ihop?

Att lyssna uppmärksamt och reflektera när sorgen förlamar och bränner i kroppen.

Du säger att jag är en sån fantastisk människa.

Varför gör du mig så illa då?

Jag håller på att gå sönder inuti.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
  1. Systerdyster skriver:

    Här är en tjuvläsare som ger sig till känna. Oj, vad jag lider med dig och känner igen den där obeskrivliga smärtan som det innebär att bli ratad. Ja, man går sönder och rent bokstavligt försvinner en del av ens hjärta eller kanske snarare ens själ. Men jag tror att det i själva verket inte handlar om dig som person utan om hans mänskliga oförmåga, en oförmåga som handlar om att våga älska och känna tillit när det blir ’skarpt läge’. *klappar om* Kram!

  2. Sari skriver:

    *kramar om*

  3. sara mellberg skriver:

    du klarar detta!!!! <3

  4. Monica skriver:

    förstår hur du menar , har varit med om detta ett antal ggr i mitt o magnus förhållande, i början, han var så rädd för att satsa och bli sviken ,men jag kände på mig att han älskade mig jag gav inte upp!!
    Tycker du ska ta dina elever och gå ut och ta en fika eller nått bara vara , sen kan dom gå hem 😉

  5. Monica skriver:

    förstår hur du menar , har varit med om detta ett antal ggr i mitt o magnus förhållande, i början, han var så rädd för att satsa och bli sviken ,men jag kände på mig att han älskade mig jag gav inte upp!!
    Tycker du ska ta dina elever och gå ut och ta en fika eller nått bara vara , sen kan dom gå hem 😉 …

  6. Tofflan skriver:

    Kära vännen då! Men försök att jobba, det kanske skingrar tankarna lite och emellanåt, dina elever verkar ju vara så uppiggande. Jag tänker på dig och önskar att jag kunde göra nåt, men kärleken är en tuff lek. BRA att du ringde och att ni har pratat. Sen att utgången inte blev som du ville gör mig ont. Det hela känns oförklarligt, men jag vet ju inte hur det har varit mellan er, bara läst och sett din glädje.

    Många många kramar!

  7. Alice skriver:

    Dette klarer du, vennen min 🙂 Det kan være greit å få fokuset på andre ting…. og det blir bedre selv om du ikke tror det nå 🙂
    Glad i deg 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>