Fredag ^^

Nu är den bästa stunden på hela veckan.

Jag har jobbat klart. Det är skurat och nystädat hemma.

Matkassarna är uppackade.  Blommorna vattnade. Middagen på g.

Fredag kväll är en avslappnad och skön kväll. Jag vill helst vara hemma. Det gör inget om jag är ensam. Det är så skönt att koppla av och bara mysa. Jag myser med På spåret, Skavlan och ett glas vin =)

Imorgon hägrar sovmorgon, fika på stan och middag och Mello med vänner på kvällen. Det är skönt att se fram emot en härlig lördag.

Nästa lördag blir ännu bättre.

Då fyller världens bästa Henriette 6 år!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Micke skriver:

    Här är det vin med efter 150mil i bilen på 3 dagar. Vad jag ska se vete sjutton och inne i stan drog nyss genrepet igång i Mellon men jag har ju inte hunnit kolla in nått jippo alls i år pga av allt jobb.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>