Vinter

Det var lite glest i bänkarna idag. Skolskjutsarna var inställda.

Men skolan var öppen!

Och vi som pendlar från Vänersborg till Mellerud tog oss fram! Bussarna gick som vanligt, trots att Dalboslätten är fullproppad av snö.

Jag har haft det så mysigt med mina killar. Vi har fikat, chillat och lyssnat på musik. När Eken inte var där, så blev det hederlig rock i s f hard style. Tack och lov!

Men vi har jobbat också. Jag har betat av en lista med att -göra-saker som jag fått av chefen, uppdaterat hemsidan och klurat på i vilken årskurs de olika kurserna ska ligga fr o m nästa läsår. Jag har t o m spanat på skolverkets sida för att få inspiration till utbudet av kurser för individuellt val.

Eleverna har, förhoppningsvis, jobbat med normalisering och tcp/ip. Jag vet att eftermiddagens elever jobbade flitigt med photoshop och html =)

Nu har jag ingen snö som hänger över mitt fönster längre.  Hyresvärden har varit på taket och skottat!

Det är kallt och ska bli kallare, men jag gillar det här klart bättre än det pissregn som brukar prägla november.

Årets värsta månad är snart slut och det känns lite lättare.  I både själ och hjärta.

Och jag är väldigt nöjd med att bo på tredje våningen. Det är inte så mycket att skotta om man säger så =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Jag läste om er och hur mycket snö ni har fått! Vi är tämligen förskonade just nu, men det är ju kallt så man fryser r***n av sig!

    Kram!

  2. Micke skriver:

    Det är inge klokt vad snö ni fått där.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>