Lagom har passerats för länge sedan

Det snöar ute. Flingor stora som tumvantar. Eller ”Tjörbuvattar” som man säger där jag är uppväxt.
//Tjörnbor är omtalade som människor med stora händer av någon anledning. I alla fall på Orust=)

Hur mycket snö kan det komma liksom? Man kan lugnt säga att vi har vinter runt Vänern.

Lagom har passerats för länge sedan.

Det konstiga är att jag helt plötsligt gillar vinter. Snö och kyla är så mycket bättre än det vanliga slaskiga pissvädret vi brukar ha.  Och jag bor ju på tredje våningen så jag slipper skotta numera.  Saknar inte den biten alls. Däremot saknar jag min trädgård. Att bli av med villa och trädgård var priset för skilsmässan. Bland annat.

Att tillbringa en håltimme i klassrummet tillsammans med ett gäng ungdomar är en upplevelse.  Jag blir så glad av deras trams och kivande. De sprider glädje!
Det håller mig ung om man säger så =)  Eller så är det jag som gör dem barnsliga. Vi har kul i alla fall. Jag har svårt att sitta och jobba när det är tyst. Det ska var musik, prata och tjoande =)

För att inte tala om humor och ironi.

Tack och lov för ironi. Ironi är nödvändigt för att överleva.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. charlotte skriver:

    skönt med trädgård på sommaren.. men vintern saknar du inte förstår jag. skönt att du har fixat granen till skolan

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>