snöbilder

Category: Uncategorized  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Sari skriver:

    Ja jösses, hade vi inte snö innan så har vi det nu. Och inte har det slutat yra än. Förut på dan när jag kurande trampade mot torget för att handla så tänkte jag att jag borde haft kameran med mig. Nu inser jag varför det inte behövdes – du tog bilderna som jag också såg :)) Till och husen ser precis likadana ut, inte bara snöhögarna. Snön på taken, både läskigt och läckert tycker jag. Kram.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>