Dag 29 – Your aspirations

Min ambition: att bli en  bättre pedagog

Min strävan: att bli en bättre människa

Min längtan: efter Kärleken

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Vi kan nog alla bli bättre på många saker, men du är ju så bra redan! 😀
  Kram!

 2. inna gull! jag längtar också efter kärlek ibland fastän jag redan har den. min kärlek jobbar ju så mycket och den stund vi har är nästan alltid omgärdad av två små damer (6 och 9 år). vi har inte så mycket tid till passion och hänförelse. men ok, jag sköljer ju ögonen med nått riktigt snyggt varje dag, lyllo mig. det är vardagstrygghet och längtansskönt.
  stor j*a megakram//jeanette s.

 3. hej! jag igen…
  kolla in http://www.underbaraclara.nu och hennes debatt under inlägget ” jag hoppar så glad till banken” eller vad det nu va det hette.
  julmyspys tillönskas från jeanette ”rosa”.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>