Söndag kväll

Slapparsöndag närmar sig sitt slut.

Eller slapp och slapp.

Jag har inte varit utomhus. Inte flängt runt och varit fysiskt aktiv, mer än nödvändigt. Ganska skönt att skrota runt i mysbyxor, tröja och yllestrumpor. Att slippa både bh och smink.  Jag har knappt kammat mig =)

Men jag har funderat, skrivit, samtalat, chattat, lyssnat på radio, läst, diskat, druckit kaffe, sett på sport, rättat hemtentor, planerat, suttit, tvättat håret, telefonerat, matat katter, bloggat och spelat spel. Jag har sluppit att laga middag, för vi åt rester från gårdagen, så arbetsinsatsen var att värma maten i micron =)

Så helt inaktiv har jag inte varit.

Men det ska bli skönt att få jobba i morgon. Om bussen går. Man vet aldrig med snöoväder.

Jag blir lite trött på hetsen mellan Norge och Sverige, så fort vi möts i någon idrott. Media trissar upp och många hakar på och det blir många gånger en hätskt stämning. Man bli lite mörkrädd av att läsa en del kommentarer. På facebook är de väl sansade, men att läsa på forum och tabloidernas hemsidor skrämmer mig. Och det är ingen skillnad mellan norrmän och svenskar. Där är man lika goda kålsupare.

Jag beundrar Marit Björgen, för hon är en fantastisk idrottare och en ödmjuk människa.

Jag säger grattis de de norska damlandslaget som vann em, men jag tycker att de svenska tjejerna gjorde en ännu större insats, som kämpade tappert mot jätten Goliat i finalen.

Nu funderar jag på om jag ska avsluta dagen med en film eller en bok?

Eller lite meditation?

Huvudet är fullt av tankar och det känns som att jag behöver rensa. Det hjälper inte alltid med att skriva av sig.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. kommentar från min bättre hälft kl 04.30 dags dato: ska du verkligen åka till m-rud idag… = nysnö 20 cm och oplogat. tja, sa jag, det är inte frågan om det.
    nu bor vi på landet och eg skulle jag ha en 4wdrive, men det är bara att räkna med dubbel körtid. men han hade nog bara omsorg i hjärtat. dessutom fick han ju dra upp mig ur diket förra helgen. nåväl, han tutade iväg kl 5 med medhavda smörgåsar som jag gjorde färdiga i går kväll. med omsorg i hjärtat 🙂
    inna darling! hoppas du kommer till m-rud som du ska så ses vi kanske idag.
    jättekram//jeanette s.

  2. Majsan skriver:

    Det där med att tankarna finns i huvudet och det inte hjälper att skriva dem.. det känner jag igen. Dock har jag tankar i huvudet som jag hör, vet hur de ser ut.. men de är på något sätt så tysta att jag inte vet hur de låter.. inte vet hur de stavas och inte kan skrivas ner… som om de skulle skrämmas iväg om jag ens försökte..

    Intressant.

    Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>