När alla vännerna gått hem

Mitt i allt vemod  så mår jag  bra.

Alla mina barn är hemma.

Hemmet är fullt av prylar, kläder och människor. Prat, tjafs och musik. För att inte tala all disk min avkomma producerar högt och lågt.

Det är svårt att dra sig undan och vara ensam med  sina tankar.

Den enda stund jag är ensam är på morgonen med kaffe, dator och radio =)

Min dator ockuperas i tid och otid övrig tid på dygnet.

Människor, mat och kalas.

Ikväll har jag haft vänner hemma.

Vi har spelat spel, druckit vin och haft det så kul tillsammans. Att bli bekräftad och bekräfta sina vänner är så värdefullt. Att någon ser mig i ögonen och säger att jag är bra betyder mycket för min självkänsla. Någon som lyssnar på mig och som ger goda råd får mig att lämna den negativa stigen.

Goda samtal, skratt och trams.

Presenter och tårta till Perra, som fyller år i dag.

Perra som inte ville bli uppvaktat, men som blev glad för att jag ordnade kalas.  Så klart.

Dagens 40-åring
Bilden tagen på midsommarafton 2004. Perra äter färskpotatis med vaniljglass. Gissa hur gott han tycker att det är? Det är samma fest när han dansar sönder min stol och ramlar in i snåret med brännässlor. Det var tider det =)

Imorgon är det kalas igen. Då firar vi den blivande 20-åringen. Med mormor och morfar, kusiner och släkt. 20-åringen har beställt porterstek och chesecake. Så gissa vad som står på menyn? Hinner vi så blir det bio på kvällen. Om vi kan komma överens om film =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Majsan skriver:

    Vilken underbar dag! Jag fick genast känslan av att vilja vara där i glädjen! Så sant som Du säger… det är värdefullt med bekräftelse och att bekräfta, att ha sanna vänner.

    Grattis till de som fyller år!

    Kram

  2. Tofflan skriver:

    Ett fasligt partajande! Men det gläder mig att du gör roliga saker! Det roligaste vi har gjort idag hittills är att gå en promenad runt några hus.
    Kram!

  3. inna skriver:

    Majsan: det gäller att ta vara på de goda stunderna i livet. Och vårda sina vänner.
    Kram

    Tofflan: nu har det varit kalas i 3 dagar och det är lite skönt att det är måndag och vardag typ.
    Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>