Dag 13 – Smeknamn du har och varför

Inna
Inna blev jag döpt till av min bror som inte kunde säga Camilla när vi var små. Sedan dess har jag kallats Inna av familjen. Så när jag skapade min första hemsida 1998 blev det ganska självklart att mitt nick skulle vara Inna.

Solsken
Pappa döpte mig till Solsken när jag var barn för att jag alltid var så solig och glad. Det är jag oftast så namnet stämmer bra.

Fjortistanten
Mina härliga elever kallade mig fjortistanten bakom ryggen först. Men inte tog jag illa upp. Det är väl snarare ett gott betyg när de ger mig smeknamn. Varför de kallar mig så kan ni fundera på =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. mina smekisar är:
    nettan – hemma hos mor å far.
    jeanette rosa – på råda för å hålla isär mig och jeanette t.
    det var tobias a. som kom på det 2002.

    tycker annars att mitt namn är hårt att uttala.
    ville heta anna som liten iaf.
    men nu har jag en anna 🙂 hon är 9 år, har bruna ögon, rött hår och mycket lik sin far. gossing!

  2. hej igen! apropå solsken…
    när jag och conny, träffade dig (ja du vet, han körde buss och jag började på råda) så sade han att han hade en resenär på bussen som var så trevlig och som gick av i m-rud. och vi skulle gemensamt komma fram till att det var du.
    han sa till mig: hon är som du… fast lite mer liksom 🙂
    det tycker jag var så underbart.
    kram till inna-gull från conny och mig!

  3. inna skriver:

    Jeanette: Ni är väl för söta^^ Och jag vet ett smeknamn till som du har. Du kallas för Grynet av en del i mld och det är verkligen du på kornet. Helt sjukt bra =)
    Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>