Söndag kväll

Så är ännu en helg till ända.

Det har varit en lugn söndag. Men inte riktigt lika slapp som gårdagen. Som tur är. Men självklart slappande i soffan med laptop och skidåkning på tv =)

Jag klarade av  en rask promenad Sponvika runt också.  Det var så skönt med frisk luft och motion. Nu slipper jga att förvandlas till en komplett soffpotatis 😉


Idag har jag långa smala ben =)


Utsikt från Sponvika. På andra sidan sjön ser ni Sverige. Och Svinesundsbron. Familjen Alice bor verkligen i Grenseland =)

Imorgon är det dags för alla norska barn att gå till skolan. Jullovet är över.
Fröken Inna ska åka hem till Småstad. Men kan njuta av några dagars semester till. Jobbet börjar på fredag. I alla fall på jobbet. Kollade mailboxen förut och jag har lite att göra.

Men jag klagar inte. Jag har ett roligt och stimulerande jobb. Jag har fina kollegor och härliga elever. Det är guld värt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Systerdyster skriver:

  Ja, trots mitt gnäll ÄLSKAR jag mitt jobb. Jag är både stolt och tacksam. Vi är lyckligt lottade! 🙂

 2. Tofflan skriver:

  Glad att du har haft bra dagar – och glad att du har ett bra jobb!

  Kramen!

 3. Micke skriver:

  Kul se Sponvika och att det ligger så nära.. men ändå i utlandet 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>