Borta bra, men hemma bäst

Tågresan hem avlöpte utan incidenter.

När jag köpte biljett av konduktören (i Norge kostar det bara 20 kr extra att köpa biljett ombord) tyckte jag att jag kände igen honom, men mindes inte från när. När resenären framför mig skulle lösa biljett blev jag varse. Det var han den sure och otrevlige som ville kasta mig av tåget för att min bankkort inte gick att betala med förra året!

Mr Nice Guy. Han som hotade med att jag aldrig skulle få åka med hans tåg någon mer gång.

Resenären framför mig var en ung tjej och hon hade inte tillräckligt med kontanter i varken norska eller svenska kronor för att betala kontant och hon hade master card som betalkort. Konduktören skällde ut henne för att hon inte hade visakort.
Vilken serviceminded person!

Hemmet såg helt ok ut. Sonen med kompis hade skött sig utmärkt och klarat både att diska, städa och slänga sopor.

Däremot får katterna ig.

En vas låg krossad på golvet (trots att den satt fast med häftmassa) och granen hade fått en omgång , så det var fler barr på golvet än på grenarna.

Så jag drog igång med slänga-ut-granen-redan-idag och min kära dammsugare har verkligen fått jobba.

Nu finns det inget krossat glas på golvet och de flesta barren är bortstädade. Och jag skar mig bara på ena fingertoppen, som nu är dekorerad med Hello Kitty plåster =)

Skönt att vara hemma igen.

I posten låg ett brev från Handelshögskolan i Jönköping.

Jag ska läsa en kurs under vårterminen.

Det ska bli kul.

Annars var det tomt på brevfronten.

Category: familj  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. charlotte skriver:

    en del borde inte ha servicejobb

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>