Nästa sista

lediga dagen.
På fredag är det dags att jobba igen. Fast lite har det börjat.  Chefen hade messat mig i morse och det blev ett samtal när jag vaknat och det satte igång mina tankar. Det ser ut som jag ska få ett nytt projekt under våren. Kul med nya uppgifter!

Jag sov som en klubbad oxe ända till 9 idag!
Då hade jag sovit i 7 timmar. Det var så skönt att få sova ut ordentligt. I mitt hus är det ganska tyst på morgonen eller så störs jag inte så mycket av grannarnas ljud. På vardagarna är jag ju uppe vid 6. De som stör mest är väl katterna, som gärna vill ha frukost före 9 =)

Städning klarade jag av igår, har bara skurat kattlåda idag =)
Hittills har jag även sett på svtplay (Emma) ätit frukost och tvättat håret. Ja kroppen blev också tvagad. Lika bra när jag ändå stod i duschen =)

Nu funderar jag på att ta en tur på stan. Kolla lite i butiker om det finns något fynd. Jag skulle vilja ha en vit mössa. Men tänker bara handla på rea. Sen en sväng till apoteket och investera i ipren gel . Efter en titt i kylskåpet insåg jag att vi behöver mjölk. Annars har vi mat så det räcker och blir över.

I Vänersborg har det bara kommit lite snö. Knappt så det behövs skottas. Men vi har så det räcker sedan tidigare.

Category: ego  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Här har det snöat mest i natt och nu är det typ plusgrader och slask. Eller var mitt på dan i alla fall. Inte kul…

    Hoppas det går bra att jobba, mendu vet att jag är lite avundsjuk på dig… 😀

    Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>