Utsövd =)

Somnade som en klubbad oxe i går kväll.

Väcktes av chefen som ringde.

Skulle varit på jobbet för 2 timmar sedan.

Så nu har jag  tagit kompledigt  idag =)

Tur att en del jobb går att fixa hemifrån.

Sitter i sängen och fixar det som måste fixas.

Annars har jag helg nu =)

Förtydligande
På fredagar har jag bara administrativt arbete 8-11.  Så inga elever drabbades av min goda sömn =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Nurse Rached skriver:

    Men, så härligt att det finns fler än jag som kan sussa på örat och missa väckarklockan! Hoppas du får en fin dag som inte hamnar helt ur led p.g.a. en petitess som försovning. Sånt går inte världen under av. 😉 Och vilken härlig snackis för eleverna…

  2. inna skriver:

    Det är en bra dag, men chefen är lika stressad som vanligt. Han ringde vid 13 och frågade om massa saker och var övertygad om att jag var på jobbet. Trots att vi kommit överens om att jag skulle kompa min 3 timmar =)
    Jag hjälpte honom med det han ville ha svar på och låtsades som inget.
    Vad skulle jag göra utan Internet!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>