Vilken start!

Sovmorgon till 10.

Ja det är sant!

Startar datorn och sladdar in på facebook.

Oj vad många inlägg jag har fått. Va är det min födelsedag???????

Nu förstår jag =)

Igår lämnade jag min dator obevakad i några minuter under Öppet Hus.  Det får man inte göra. Inte med TE3 i närheten. Och naturligtvis var jag ”facerapad” Men med ett snällt inlägg, så jag tänkte att killarna har verkligen mjuknat och var glad för det. Men de hade alltså ändrat min födelsedag.

Massvis med människor tror på allvar att jag fyller år i dag och jag är imponerad av allas snällhet och goda vilja. Tack för alla grattishälsningar, men jag fyller INTE år idag!

Visst är de fina gossarna i TE3 =)

<gnäll>

Trots sovmorgon, så är jag supertrött, har ont i huvudet och i kroppen. Jag har sträckt mig och har spända muskler. Det känns som det är en förkylning på gång och det vill jag inte ha! Borde man inte vara pigg och alert när ,man fått sova i 9 timmar? Tur att jag är ledig idag.

</gnäll>

Nu ska jag masa mig ut i köket och fixa kaffe. Då piggnar jag kanske till! Ute är det strålande vackert vinterväder med solsken och rimfrost i träden. Jag borde  väl gå ut. Fast först kaffe!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Ha ha haaaa, vilket härligt bus! 😆

 2. inna skriver:

  Tofflan: de är underbara mina godingar. Fulla av livslust och de har inget ont i sig, bara glimten i ögat =)

 3. Åhh… såpass, men då får det bli grattis på fölsedan dårå… *lol*
  idag har jag haft spanska – andra gången den här veckan. skoj 🙂
  hur skönt som helst med helg nu. C hälsar så gott!
  kram//

 4. Monica skriver:

  hahaha kul 😉

 5. nina skriver:

  hahahahahaaaaaa. jag vart lite konfunderad där …
  du fyllde ju för inte så länge sedan…. i höstas .. men varför inte .. 2 födelsedagar per år är ju inte helt fel. Tihii. Roligt att du blivit flititgt uppvaktad på fejjan. 😉
  kram och trevlig helg.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>