teknisk idiot

är min titel.

I över en timme har jag suttit och kämpat med att få iväg ett antal mail med en enkätundersökning.

När jag äntligen fått tag på alla adresser och sammanställt en mailinglista så skickar jag iväg med ett knapptryck.

Sen börjar krånglet!

För att göra en lång onödig historia kort kan jag  säga att det slutade med att jag skickade iväg mailen ett och ett. Det tog tid.

Har jag sagt att jag är lärare på teknikprogrammet.? I datavetenskap.

Nu tar vi kaffe.

Category: Uncategorized  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Ha ha, förlåt om jag skrattar, men det är ett medkännande skratt. Ibland blir man bara gaaaalen på tekniken! Vet du vad som var fel???

  2. Inna skriver:

    Det var en adress som ställde till problemet. Men mailservern talade inte om vilket adress, utan bara att det inte gick att skicka!

  3. Tofflan skriver:

    Å så fruktansvärt irriterande! Men du är ju ändå klurig som kom på vad som var fel – även om du fick mejla ett och ett..! Alltid något! Man kan bli sömnlös för mindre…

  4. Sari skriver:

    *s* Förlåååt, men det är lite skönt att det finns andra som också är tekniska idioter ibland och inte bara jag. Skillnaden är väl att jag är det jämt :)) Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>