Löneförmån

Att kunna bedriva undervisning och samtidigt följa vm i Oslo är en löneförmån.

Jag undrar om de kollade in mitt schema innan de planerade VM-programmet.

Webbdesign och svt play = sant!

Lite svårt att se tangenterna i mörkret (eleverna har satt på projektorn) men det går alldeles utmärkt att koda och lösa problem samtidigt som man kastar ett getöga på skidtävlingen. Det bästa är när de lär av varandra och samarbetar. Mig vänder de sig till när ingen fattar.

Lösa problem och organisera hör till det bästa jag vet.

Humöret steg när jag kunde ge en elev positivt besked om en affärsidé.

Huvudvärken har nästan släppt.

Jag jobbar på en jättebra skola, med härliga elever. Trivseln är hög och många når mycket höga betyg. Det är så synd att man skriver så mycket negativt i media. Till alla föräldrar som tycker så mycket, utan att veta vad som stämmer, kan jag bara säga att det är fantastiskt att föräldrar är så intresserade av skolan. Använd energin till att engagera er i föräldraråd och föräldraföreningar i stället för att klaga och gnälla i olika forum. Det gagnar era barn!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>