Vackra hem

I bloggar och på facebook lägger folk ut bilder på sina hem.

Det är inredning hit och inredning dit.

Det är vackert, vitt och perfekt.

Färgmatchat och stajlat.

Och jag undrar.

Var är posthögen? Kläderna? Disken? Bokhögen? Lådorna med julsaker?

Småprylarna som ligger i en hög på skrivbordet? Brödsmulorna på bänken? Katthåret överallt? Leksakerna? Skorna i hallen? Soppåsen vid dörren? Kläderna som man tänkt att vika? Stryktvätten?

Allt det där som man har tänkt att bära ner i förrådet, men som ligger kvar.

Jag är nöjd med inredningen och stilen hemma hos mig, om man bortser från min svarta skinnsoffa, som katterna rivit sönder. Jag drömmer om en vit tygsoffa. Men vågar jag?

Alla stajlade bilder stressar mig.

Jag får ångest.

Säg att jag är normal.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses
  1. Tatiana skriver:

    Asså…jag plockar alltid och har det städat men nu så ORKAR jag int längre.Tvääthögarna bara växer och jag hasar runt som en heffaklump 🙁

    Kram

    • inna skriver:

      Tatiana: Hörru du godingen. Kom ihåg att du är SJUKSKRIVEN av en anledning. Var rädd om dig. Låt högarna ligga.
      Kram

  2. rippe skriver:

    Inna du är helt normal! Jag som också har katter och drömmer om en ny soffa i stället för den gamla rivna skinnsoffan har kommit fram till att det är ingen idé. Och absolut inte en tygsoffa, det går bara inte! Ja, det skulle ju funka i och för sig om man hade råd att köpa en ny ungefär vartannat år i så fall, men det finns ju inte på kartan. Sen ska vi inte prata om katthår överallt, ibland skäms jag för mitt hem och för mina kläder,det GÅR INTE att få bort allt hår! Men jag älskar dem åndå!

    • inna skriver:

      Rippe: jag får stå ut med den gamla skitsoffan, som alla skäms över. För katterna ska inte flytta, även om sonen tycker annat.
      Men drömmer längtansfullt om en vit soffa.

  3. Tofflan skriver:

    Jag är ju städmanisk, så jag ska nog inte uttala mig. Men jag är städmanisk i MITT hem, inte i andras. Andra får ha det hur de vill hemma hos sig.
    FAST INTE TURKOST FÅR DE INTE HA!!!

    • inna skriver:

      Tofflan: du kan ju aldrig komma hem till mig! Jag har turkos kuddar, ljus, dukar, blomkrukor, handdukar, mattor mm . Du skulle dö i mitt hem 😉

  4. Miriam skriver:

    Du är helt normal. I alla fall är jag det o jag har nog allt du beskriver utom katthår 😉
    Inredningsbilder hittar du inte hos mig.
    Kram!

  5. varför inte en soffa i orange… 🙂
    jajamen, du är helt normal. ännu värre med dessa flashiga hem är att de oftast också innehåller fyra barn under 7 år, som det inte finns ett spår av, mer än en korrekt ditlagd liten tågbana i trä på den vita lurviga mattan. plus två stooora hundar! ändå – tiptop. sjukt, skulle jag vilja påstå.
    hel och ren gäller mig och mitt hem i den mån man hinner och orkar.
    jag gillar dig du älskvärda människa <3

    • inna skriver:

      Jeanette: jag är hellre utan soffa än har en i orange! Hel och ren gäller hos mig också, men så har jag en son och två katter som bor här…
      Jag gillar dig också <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>