Tisdagssolsken

Himlen är alldeles blå och solen lyser på hustaken.

Jag vaknade före klockan ringde. Det är den tiden på året nu. Jag är ljusstyrd.

Utvilad faktiskt, men kroppen känns alltid lite ledbruten när jag kliver ur sängen. Kan det har något med ålder att göra?  Konstigt för jag är ju inte äldre än 19 😉
Att jag har en son som fyller 22 på söndag förstår jag inte alls.

När jag tittar i spegeln ser jag ett troll. Ett rufsigt morgontroll och jag får ett hugg av saknad efter Kärleken. Men det är inte värt att längta efter någon så bedräglig. Men det är ensamt och tomt ibland.

Nu är trollet borttrollat och prinsessan har kommit fram. Tänk vad en hårborste och lite smink kan göra =) Den runda kroppen är påklädd och jag sipprar på mitt kanelte.
Jag gillar min kropp, även om den är rund. Den är frisk och stark och jag är hellre rund och frisk än smal och sjuk. Nu kan vän av ordning säga att man kan vara smal och frisk också. Och det är sant. Men jag är rund och frisk och har inte ont av att jag är rund. Har du ont av att jag är rund är det ditt problem, inte mitt.

Tisdag är bra dagar. så klart. Jag får ju träffa mina elever!

Idag är det en jeansdag. Tisdagar är ofta jeansdagar. Vet inte varför. Precis som måndag ofta är klänningdag.

Åh vad jag längtar efter att få gå i sommarklänning, barfota och brunbränd.

Men det får förbli skor och strumpor ett tag till. Jag ser att det är frost ute.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. min mor fyller aldrig mer än 29!!! så henne har jag passerat för länge sedan. ibland får jag frågan varför jag aldrig har kjol. och jag brukar svara att vi redan har ladugårdsvägg hemma 🙂
    men – tro’t eller ej. har faktiskt införskaffat en kjol efter x antal år. nu ska man bara våga oxå…
    detta djärva kliv som skall tas måste få ligga i sin linda en stund till. sen så…
    kör vi 🙂
    tofflan! tyvärr är den inte orange 🙁
    får bli nästkommande eventuella isf.
    kram till er båda <3

  2. Tofflan skriver:

    Jeans är bra. Det blir det även för mig idag, trots intervjun. Jag vägrar att vara nån annan än den jag är. Jag är en jeansperson. Du är fin i klänning och vänta bara, snart kommer värmen!

    Jeanette: Inte orange? VA?

    Kram!

  3. inna skriver:

    Jeanette: klart du ska ha kjol! Om du trivs i det. Om min tjockrumpa kan strutta om kring i kjol kan din. Jag menar inte att du har bred häck, men du fattar vad jag menar va ? <3

    Tofflan: klänning is da shit. Jag är en tjejig tjej, har alltid varit. Drömmer ibland om att var damig, men det bor för mycket barfotatroll i mig för det =)
    Kram

  4. Tatiana skriver:

    Jag är rund som en boll och har klänning varje dag . Är som Inna väldigt tjejjig . Klänning is the shit !

    Kram kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>