Skitsystem

Nyfiken som jag är vill jag kolla hur bra skatteverket har klarat att räkna rätt.

Helst vill jag att de har varit snåla som f*n. Absolut ingen glädje kalkyl.

Försöker få ordning på e-legitimationen. Har inte skiten installerad på denna datorn, så jag följer instruktionen till punkt och pricka. Startar om i tid och otid.

Så är det dags att logga in.

Du har angivit fel kod!!!!

I instruktionen står det tydligt att man ska använda samma kod man har för att ta ut pengar eller betala i butik.

Det funkar inte! Skitsystem! Jag försöker flera gånger.

Nu är min j***a e-legitimation spärrad!

Får väl vänta på det där inplastade hederliga gamla beskedet *muttrar surt över dum teknik*

Category: F.u.c.k  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. Monica skriver:

    Har du Nordea? Jag höll på flera timmar och försökte installera deras e-legitimation. Det funkade inte. Jag testade allt, ringde deras support flera gånger och fick goda råd – men det gick inte ändå! Har hört andra som haft enorma problem med just Nordea-e-leget. Vissa andra banker är tydligen enklare.

  2. Kemimagistern skriver:

    Ja teknik är av ondo. Bort med datorer och onödig teknologi! Mobiler är också dåligt, ringer stup i ett och kräver att man är nåbar dygnet runt. vanliga telefonen likaså, folk ringer till mig istället för att prata med mig, usch och fy!Böcker och tidskrifter leder bara till avarter av beroenden!
    E-post avskyr jag och vanliga brev vill jag inte ha, dessa leder till att man bara skriver till varandra och inte pratar. USCH!!! Nej vill någon prata med mig får de komma till min grotta ute i skogen!

    😛

  3. snygg-conny sänder en blink och hälsar så gott!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>