Planering

Helgen ska tillbringas hos finaste dottern.

Självklart ska vi ta vara på varje minut av helgen.

I morgon efter lunch tar jag tåget till min gamla studentstad. Solstan.

Vi börjar med att äta mat på bästa kebabstället i stan. Nawroz Kebab på Signalhornsgatan. Sen ska dottern på  konsert och då passar jag på att ta en tur till ikea. Efter ikea blir det fredagsmys med så ska  det låta och Skavlan för katten och mig.  Det gör mig inget att vara ensam. Fredag är ju min tv-kväll =)

På lördag är det dags för shopping, klippning av dotterns hår, lunch på stan och bio.  På kvällen lugnt och stillsamt hemmamys med earth hour.

Och ni har chansen att följa hela vår lördag. För det är efit =)

På söndag tidigt hemresa. Väl hemma är det packa upp och packa om som gäller. Tidigt på måndag bär det iväg till Norge med ett gäng elever och innovationstävling över gränsen. Sen lärarkonferens och kompledigt, vilket innebär att jag kan stanna kvar i Norge och umgås med bästisen i 4 dagar.

Ni har väl antecknat all min planering nu.

Det är viktig information.

Fast först ska jag tvätta. Äta middag. Se på Antikrundan.

Hur ser Dina planer ut?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Planerna för kvällen är att försöka palla se på Antikrundan. Magvärken vill inte riktigt släppa. Vi har varit med en sjuk liten pojke hela dagen.
    I morgon är Anna ledig och vi hoppas att det blåser mindre då och att vi mår bättre, för då hittar vi kanske på nåt. Fast jag vet inte vad än. Lördag och söndag jobbar Anna, så jag gissar att jag sitter en del vid Renoir-pusslet, typ.
    Härligt med EFIT, jag älskar dina fotodagar! 😀
    Kramen!

  2. oj, ska jag vara utan dig i EN vecka???
    hrm… vet jag inte om det går…
    har idag inhandlat tvättlina att sträcka mella två träd i trädgården. och f*n vad jag ska tvätta i helgen… 🙂 annars får jag två timmar ensam med c lör em då tjejerna ska på ”gyllene knorren” på bio. *omviskulletaochpassapåattgevarandraenkramhanochjag*
    ha det bara jättebäst du härliga vackra inna-kvinna <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>