Fredagsmys i solstan

Åh så underbart att vara hos finaste dottern <3

Vi har ätit god mat och nu sitter jag i soffan med laptopen i knät =)

Jag har bestämt mig för att skippa ikea. Sparar mina få kronor till påsklovet i stället. Det blir fler ikea-tillfällen.

Så jag kan kolla när prinsessan gör sig klar för att gå på konsert. Ungdomarna ska lyssna på Tove Styrke.

Katten och jag ska ligga på soffan och kolla på Så  ska det låta och norrmannen med rufsigt hår*

Imorgon är det efit. Förra gången jag var på besök hos min prinsessa var det också efit. Då var jag deppig och ledsen. Mitt hjärta hade precis blivit krossat och livet var tungt. Då trodde jag att livet var slut och nu kan jag inse att jag blev duperad, lurad och bortkastad. Men det är inte den svåra förlusten som jag trodde då.

Nu är livet lätt och mitt hjärta har läkt bra. Ärren finns kvar, men jag känner mig läkt. På riktigt. Men jag är inte mogen att ge mig ut på banan igen. Vet inte om jag klarar att  kyssa en groda till.

Absurt nog är jag tacksam att H betedde sig svinigt och fegt mot mig ( hur moget är det att dumpa någon i telefon när man är 40+ kan man undra) för jag har haft lättare att släppa taget. Om han hade varit den snälla och omtänksamma person jag trodde att han var hade jag nog klamrat mig fast.

Men jag har svårt att ärligt önska honom lycka och glädje i livet. Så god är jag inte.

Jag är både ängel och häxa, ond och god, som alla människor. Men strävar att bli en bättre människa hela tiden.

Nu ska jag vara en god kattvakt och kela med lilla pissen =)

* knullrufs på svenska och pulesveis på norsk =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. knullrufs, ja…
  har man inte för ofta…
  läs: inte mycket barnvakt!
  kram min goa fina tjej, ha en fin stund hos prinsessan sara camilla carolina 🙂

 2. knullrufs, ja…
  har man inte för ofta…
  läs: inte mycket barnvakt!
  kram min goa fina tjej, ha en fin stund hos prinsessan sara 🙂

 3. Tofflan skriver:

  Har Skavlan pulesveis? De må eg se…

  Hare gott och remember, there’s plenty of fish in the sea. When you’re ready!!!

  Kramen och klemen!

 4. Micke skriver:

  Haha, pulesveis var ett nytt ord för mig.
  Skönt det är mycket bättre nu då och hoppas du har en trevlig helg i Solstan. När jag var där (året före jag kom med husbilen) så regnade det i 2-3 dagar tror jag!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>