Sitta på flera stolar

Jag har flera funktioner på mitt arbete.

Jag är:

  • Lärare
  • Kollega
  • Chefens bollplank och avlastare = Utbildningssamordnare
  • Arbetsplatsombud = facklig

Det har hittills inte varit några problem att skilja rollerna från varandra. När det gäller den fackliga rollen har jag varit  (nästan) övertydlig gentemot Chefen de gånger jag sitter på den stolen.

Nu har det hettat till och facket är på hugget. Och jag har upptäckt att det är nog snarare chefen som har problem med att jag sitter på flera stolar än att jag har det.  Saker som vi diskuterar i skolledningen hanterar jag på ett helt annat sätt som facklig. Det känns ibland som jag har hemlig insyn =)

Jag trivs jättebra med min chef och stortrivs på jobbet. Det är snarare cheferna högre upp som är problemet. Men man kör inte över sina anställda hur som helst. Jag är så glad och tacksam att jag är fackligt engagerad och att jag hör till ett bra fackförbund som tar sina medlemmar på allvar.

Nu ska jag släppa tankarna på jobbet i några dagar. Härliga semesterdagar hägrar.

Jag har faktiskt semester. Lärare har INTE lov. Det är semester eller inarbetad tid. Inget annat.

Category: Uncategorized  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Njut av din ledighet! Du har mycket på din ”tallrik”, så SEMESTER är dig väl unt! Själv är jag bara arg idag, inget rolig alls…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>