Duktig flicka

Fastän solen skiner så har jag suttit inne hela dagen, bortsett från en fika på stan med vänner. Det var så länge sedan jag fikade på stan att det var riktigt kul. Vi pratade länge. Man ska vårda sina vänner. Nu har vi planer för Valborgsmässoafton. Jag lär tilbringa den i en liten håla på landet =)

Jag har varit en duktig student: lyssnat på föreläsningar, läst i litteratur och skrivit. Nu ska texten vila till i morgon så får vi se hur mycket jag ändrar. I morgon kväll är deadline. Nästa deadline är om två veckor, fast det är bara en kort delrapport så det ska inte vara något problem. Det svåra är snarare avgränsningen. Fördelen med grupparbeten över nätet (pluggar ju helt på distans) är att man tvingas ha studiedisciplin. Det fungerar bra. Skriver ihop med en ung tjej (som typ dottern) från Jönköping och en 30-årig tjej med en liten bebis från Stockholm.Vi har alla olika erfarenheter och perspektiv på livet och det är det som gör det så spännande och kul. Det är inga problem att samarbeta på distans. Vi har ju Pingpong och skype.

Då är frågan vad jag ska göra nu?

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. vad du är duktig! jag beundrar dig 🙂
    kram till min vackra flicka.
    jo jag vet vad du kan göra! släng upp nårra ql-iga bilder på dig själv
    när du dansar schottis…
    vore najs.
    kram som f*n 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>