Min lilla bubbla

Ibland känns det som att mitt liv enbart kretsar kring skolan.

Jag äter, sover, andas skola.

Trots en dag som varit tokfylld av jobb.

7 utvecklingssamtal.

1 timme för att boka tågbiljetter och hotell. Tänk så mycket enklare det är när man bokar privat online.

En skrivare som krånglade och jag fick verkligen visa att jag hade tålamod. Men jag fick mina fina utskrifter i färg till slut.

Idag har jag jobbat i en timme efter jag kom hem. Visst hade jag kunnat sitta kvar på jobbet och göra det arbetet, men det blir inte så effektivt, utan jag tycker att det är lättare att få den distans som bussresan hem ger. Medan middagen blev klar uppdaterade jag skolans hemsida. Det gäller  att vara effektiv =)

Resten av kvällen kan jag göra vad jag vill.

Matlåda och disk är avklarat. Det är hyfsat städat och blommorna är vattnade. Jag har lagt fram kläder för morgondagen. Ni antecknar va?

Så nu tänker jag lägga mig i sängen och se på Brottet och straffet från igår kväll.

Igår gjorde jag något så ovanligt att lägga mig i tid. I natt har jag sovit hela 7 timmar. Inte undra på att jag var pigg och glad.

Jag är t o m pigg nu. Vanligtvis är jag helt däckad vid den här tiden.

Så kan det vara i min lilla bubbla. Livet där det mesta kretsar kring skola.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>