God morgon!

Solen skiner över Kungens kurva.

Hotellfrukost har jag fått.

Väskan är snart packad.

Det är dags för den tredje och sista kursdagen.

Jag är övertygad att den blir lika givande som de andra.

Genom att betrakta andras sätt att arbeta har jag kunnat reflektera över mig eget sätt och jag har fått små tips om hur jag kan bli ännu bättre i min dagliga gärning. Det är en extra bonus ovanpå kursinnehållet.

Vilken tur att kursledaren är en spontan idéspruta som jag. Det hade varit värre om hon varit en analytiker eller velpotta =)

Jag sitter och funderar över hur olika hotell kan vara.

Mina två senaste hotellbesök i Stockholm har kostat lika mycket/natt, men ändå så olika.

Nu bor jag på ett beige standardhotell och det förra var charmigt och mysigt med fantastisk mat. För samma pris. Men jag blir oerhört trevligt bemött här på hotellet, så personalen finns det inget att klaga över. Det är miljön och maten som har lägre standard, i mina ögon.

Nej dags att packa klart och checka ut.

Sen bär det av till Subtopia och en härlig kursdag med härliga människor!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. vad är subtopia, liksom…
    ?
    kram//

    • inna skriver:

      Jeanette: sötaste vännen, Subtopia är ett kulturhus som ligger i Alby, Botkyrka där kreatörer från hela världen kan mötas för att förverkliga sina drömmar och göra världen lite bättre. Där finns idag ett fyrtiotal aktörer inom olika konst- och kulturformer, konferensmöjligheter, cirkusskola mm.

      Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>