Laddad för en nya vecka

Dagen fylldes mer än nog.

Tvätt. Peppande samtal. Handledning. Disk. Matlagning. Blommor att vattna. Promenad i regn. Hårtvätt. Tv-tittande. Lite skrivande på hemtentan (fast mest formulerande av svar i huvudet) Vardaglig planering med sönerna. Prat i telefon. Inköp av mjölk och hallonsoda. Samvaro med katterna.

Jobbtänkande.

Imorgon har jag deadline.

Betyg.

Nu väntar jag på de sista inlämningsuppgifterna. Deadline 23.55.

Det är inte bara eleverna som kämpar ända in i kaklet.

En del betyg är solklara. Andra måste jag fundera över. Lusläsa betygskriterier och kolla elevernas uppvisande av kunskaper.

Imorgon har jag tänkt färdigt.

Men de uppgifter som har lämnats in hittills är god hjälp. Jag tar mitt arbete på största allvar. Betygssättning är en myndighetsutövning. kursplan,kursmål, betygskriterier och erfarenhet är mina rättesnören.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>