Strömstad

Hela dagen har det gått i ett.

Jag har nog avverkat hela veckans ranson av kraftuttryck läs svordomar för nätverk och dator har krånglat som ”bare den”. Till slut sa eleverna att de tyckte synd om mig.

Nåväl, dagens stress har ändå varit positiv och allt är fixat och löst.

Jag är inte ens så trött och slut som jag brukar vara.

Kanske för att jag har Prinsessan hemma. Och senare kommer Yngste sonen hem. Tänk alla tre hemma på samma gång. Man skulle kunna tro att det var jul. Det är så härligt att se ungarna tillsammans. Tonårens tjafs och bråk har blivit trivsam vuxentillvaro med glädje och förtrolighet.

I morgon är det dags för årets belöning.

Ja, UFs lärarkonferens i Strömstad är en belöning för allt arbete under året.

Bo på hotell, jättebra föreläsare, nätverkande med kollegor från Sverige och Norge, god mat och kul aktiviteter anordnat av UFs FANTASTISKA personal!

Jag är förväntansfull som ett litet barn. Det gäller att suga på karamellen.

Jag vet ju fortfarande inte om jag har ett jobb att gå till i augusti. Optimisten i mig tror dock att det ordnar sig. Annars får jag väl blir student på heltid  i s f deltid.

Nu blir det dock film tillsammans med finaste Prinsessan.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. åh, lyllo dig!
    ha det bäst 🙂 ska du bo på strömstad spa?
    jag ska vara …
    … hemma…
    kram//

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>