Efit lördag 28 maj 2011

Ännu en härlig efit-dag i mitt unika liv.


00-tiden
Fredag har över gått i lördag och jag ligger i sängen och ser om första avsnittet av Himmelblå. Jag älskar den serien. Att vara både romantisk och nostalgisk innebär att jag gråter. Ofta. Men det är en skön gråt.


01-tiden
Jag är supertrött och nu måste jag sova. God natt.


07-tiden
Väcks av ett sms. Pratar med sonen som ber om ursäkt för att han väckte mig vid 4-tiden och var lite stökig.Han skäms.  Jag förlåter och säger att nu ska jag sova lite till. Städa får sonen gör senare under dagen. Människor gör dumma saker ibland.  Förlåt. Gå vidare. Så fungerar jag.


08-tiden
Vaknar en dryg timme senare och känner mig lite piggare. Tittar ut genom fönstret och konstaterar och det är ingen idé att kamma sig idag. Det är storm ute.


09-tiden
Kaffe! Nu börjar hjärnan piggna till. Kaffe i favoritmuggen(köpt på loppis) duk från 7:an (tack för gåvan Jeanette) ljusstakar från Cult design.  Riktigt wabi sabi. Jag älskar Cult design. Det är så stilrent och enkelt. Min smak.


10-tiden
Pynta sig lite. Och ja, jag har Sveriges fulaste ögonbryn. Jag är för lat glömsk för att orka plocka dem.


11-tiden
På stamfiket med vännerna. Idag unnar jag mig lite lyx.


12-tiden
Provar kläder i olika butiker så jag alldeles svettig. Efter att ha provat både modell tält och korvskinn hittar jag den här. På rea. Så jag slår till. Inser att jag inte är så  smart som tagit på en svart bh när jag ska prova ljusa klänningar.


13-tiden
Slänger lite sopor. Vägen till soprummet på gården kantas av syrener. Jag älskar syrener!


14-tiden
Skriver hemtenta. Genusperspektiv är intressant.


15-tiden
Läsa sig lite i kursboken och småprata med yngste sonen samtidigt.


16-tiden
Blivande middag…


17-tiden
-Måste jag vara med på bild????? Jag ju inte ens duschat.
Men Prinsessan godkänner den här bilden =)


18-tiden
Som den kunskapsnörd jag är måste jag kolla hur många efit jag har deltagit i, då jag läst på flera bloggar om de som varit med på över 100! Så jag räknar och finner att det är hela 114 efit. Det var inte illa!


19-tiden
Visst blev det pizza till middag! På den här biten är det tomatsås, lök, paprika, oliver, bacon, pepparsalami, pizzakryddor och mozarella. Jättegott!


20-tiden
På norrsidan av huset är det uppehåll, men på södersidan öser regnet ner. Jag är så tacksam att jag befinner mig inomhus och inte ute i kylan och vätan som alla de som är i Trollhättan på cruising.


21-tiden
För en gångs skull bestämmer jag mig för att se Lewis på tv:n och inte på datorn som vanligt. Det gick inte så bra. Jag tog fel på tiden. Typiskt. Så det blir zappande mellan filmer jag redan sett och en kall Strongbow.


23-tiden
Glömde ta en bild vid 22-tiden. Och ändå gjorde vi inget särskilt. Bara var. Jag njuter av att ha ungarna omkring mig.
Jag avslutar dagen på samma sätt som jag började: med Himmelblå. Ja, jag vet. Jag är inte som alla andra. Jag vårdar det unika 😉

God natt!

Och Du, lämna en kommentar. Det är så trist med alla som bara smyger förbi. Jag blir  jätteglad för alla kommentarer^^

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
26 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Du har helt rätt. Bara att tänka till och inse att man själv varit ung en gång och gjort dumheter. Utan misstag utvecklas man inte, men förhoppningsvis gör man inte samma misstag alltför många gånger

  • inna skriver:

   Fröken Hulda: man lär sig lite av livet, som tur är. Och ungdomarna måste göra sina egna misstag för att lära sig. Man får finnas till hands när de behöver stöd. Eller lite skäll 😉

 2. Therese Skoogh skriver:

  Hej hej!
  Härlig start! =D

  Tyvärr missar jag EFIT – har spenderat morgonen på akuten – SUCK! så jag orkar inte idag. Mr M började blöda i halsen så vi fick iväg.. Nu blir det lite sömn för mig innan jag åker tillbaka till sjukhuset..

  KRAM!

  • inna skriver:

   Therese: stackars M! men tur att han är hos proffs och blir omhändertagen. Hoppas du får hem honom i morgon. Kram!

 3. Ulrika skriver:

  Alla gör fel ibland, så är det. Håller helt med dig där.

  Hoppas din dag blir riktigt fin!

  • inna skriver:

   Ulrika: tack! syrener är underbart! Regnet är tyvärr inte lika mysigt, men på något sätt hör de ihop ändå.

 4. Ulrika skriver:

  Du passar jättefint i den!

  Syrénerna blommar för fullt här med, ljuuuvligt!

 5. wow, vilken dag du har. mina + dina ögonbryn = samma.
  vita klänningen underbar – så innish 🙂
  bästa bh:n under vita plagg tycker jag är beige. kritvit lyser igenom.
  eller så kanske det är det som är snyggt…
  kram och ha en fortsatt trevlig efit.
  du är så j*a bra <3

  • inna skriver:

   Jeanette. tur att vi blondiner, så ögonbrynen syns inte så noga 😀
   Jag föll för klänningen direkt. Jag föll för en annan också, en blå, men den var för dyr, enligt mig, så den provade jag inte ens.
   Kram raring <3

 6. Joakim skriver:

  tittar förbi din dag 🙂

 7. kaffehörnan skriver:

  Vad fina bilder, både räkor och kaffe fint outfit

 8. Annika skriver:

  vilken fin klänning du hittade på rean
  och vad var det för mjöligt som blev middag?

 9. Ariella skriver:

  Hej!
  Kikar in på din dag.
  Jag har samma åsikt som dig, man gör fel ibland. När det sen gäller ens barn är man nog ännu mer förlåtande.

  Ang din kommentar hos mig, jo här kan man inte ha levande växter. De äter de på. Glöm stenar som dekoration mm. Saker man är rädd om får man ställa där e inte kan hoppa upp och välta ner det. Som tur är så gillar jag plastblommor (de tar jag iaf inte död på) och jag har inte så mycket prydnadsaker.

  • inna skriver:

   Ariella: visst är det så. Ingen är ofelbar. Jag har svårt att vara långsint. Det skadar bara mig själv i det långa loppet. Men är det något jag har lärt mig av livet så är det att människor är olika!
   Jag sätter fast vaser och annat med häftmassa eller silvertejp 😀

 10. thinki.se skriver:

  Jätte söt tunika du hittade. Jag jobbar utanför Göteborg och det var lika uselt väder där i dag. 9 grader liksom. Det är juh ett skämt. Maken o 9 åringen spelar fotbolls cup i Vänersborg i dag. Brrr.

 11. herre min jeh…
  114 efit ! du är helt fantastisk:)
  jag har lurat lite på ebit …
  vad tror du om det…?
  kram och ha en fin lördagskväll <3
  och du! jag har frågestund i morgon 🙂
  välkommen då och som vanligt när som helst och alltid.

 12. Therese Skoogh skriver:

  Härliga bilder! Tunikan är klart godkänd! =D Du verkar haft en bra dag! -absolut får han proffshjälp.. =D

  Kram på dig!

 13. Micke skriver:

  Inne och spanar efter en låååååång men härlig dag!
  Kalaset blev kalasbra 🙂

  Ägg blir det mest på helgerna när jag har tid kan man säga..

 14. Nett skriver:

  Härlig dag och du jag älskar Cult desig med 🙂

 15. Annika skriver:

  Godmorgon, kikar in igen för att se resten av din dag
  att zappa mellan en cider och tv är inte dåligt, men du är ju kvinna kan du inte göra båda samtidigt 😉 *retas*

 16. Tatiana skriver:

  Snigg klänning !
  Kram

 17. Hanna skriver:

  Åh, så då har du varit med på en EFIT mindre än mig alltså… 😉 Ja, jag har varit med varenda gång, utom nån enstaka bara, sen november 2005… 😛 Kul med shopping, gud vilken snygg klänning!!! 😀 Usch ja, blåste som tusan här också igår, men det verkade det göra hos de flesta… Och regnet kom sent på kvällen här också, himlen öppnade sig vid 22-tiden och sen regnade det resten av kvällen… Många som åt pizza igår märker jag, och så även jag… 😛 Jag föredrar dock det ”enkla”, enbart tomat, ost, skinka och ananas på min, haha… 😛 Fast jag gjorde ju inte min själv då, jag körde lat-varianten… 😛 Hahahaha nja, jag tror nog att jag slår dig i den tävlingen om fulaste ögonbrynen, jag plockar aldrig heller mina, och de är jättemörka, så de syns ju mycket tydligare!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>