Bloggutmaning

Utmaningen går ut på att berätta om din bokhylla/hylla där du förvarar speciella saker som betyder nåt extra. Berätta gärna om varför sakerna är speciella.

Fröken Hulda har en bloggutmaning som jag självklart hoppar på.

Fröken Inna pang-på-rödbetan läser inte så noga utan noterar ord som bokhylla och tar sen bilder.


Många av mina böcker förvaras i bokskåpen jag fick när jag fyllde 40. De är överfyllda och jag borde köpa ett till. Tog jag hem alla böcker jag har på jobbet får jag nog köpa två till.


Inna i ett nötskal: prydligt och slarvig om vartannat. Älsklingsböckerna om Narnia och Ken Foletts Svärdet och spiran på den övre hyllan. På den undre blandad kompott: databöcker, lexikon, böcker om barnuppfostran samt smycken, foton, tidningsklipp, nagellack och en liten docka som sonen köpte i Baltikum (Estland eller Lettland) till mig.

berätta om din bokhylla/hylla där du förvarar speciella saker

Jasså, inte en bild på din bokhylla med böcker i!
Jag har ingen speciell hylla för speciella saker, utan de finns på flera ställen. Ni kan få se en hylla =)

Från vänster: gipshänder, som barnen gjort på fritids som jag vårdar ömt. En ängel som jag fick som tack för att jag varit en sån bra handledare åt en elev för många år sedan. Längst bak står shotglas jag köpte på Nordkap och som jag aldrig druckit ut. Det beror nog mest på att jag aldrig shottar =) Bredvid står ett glas med ökensand och ökenrosor från Saudiarabien som jag fått av min bror, som bodde i Saudi i 7 år.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. åh… sånna bokhylleskåp vill jag oxh ha…
  fast jag har ju inga böcker då förståss. men jag kan ha mina tyger och en massa annat i 🙂
  ha en fin fortsatt ledighet gumman <3

 2. Fröken Hulda skriver:

  Me like a lot eftersom jag är bokmal och inte heller har världens ordning i hyllor och lådor. Nästa utmaning kanske ska handla om… ”dra ut valfri kökslåda och fota”. Kram vännen

 3. Annicka skriver:

  Men gud vilka fina händer!! vet du hur de har gjort händerna? Tänkte nämligen göra gipshänder med förskoleklassen jag ska vara lärare för i september och dessa var det finaste jag har sett!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>