Medda

Eller middag som det heter på rikssvenska =)

Solen gassar och vi plågar oss.

-Vilken härlig dag!

-Hjälp jag dör här!

Prinsessan gör mig sällskap på balkongen och står inte ut lång stund i hettan. Söderläge med högsommarvärme innebär vissa prövningar.

Det är hett. Svetter rinner längs ryggen och huden färgas sakta röd.

Då är det skönt att ta en middagspaus.

Makaroner och köttfärssås. Kanske inte vad man längtar efter en varm sommardag, men det slinker ner och lägger sig som bomull i magen.

Vi har även gjort lite nytta. Köpt blommor och planterat på balkongen, lånat böcker på bibblan, tittar på studentpresent och bestämt vad han som inte önskar sig något ska få. Sen har jag planterat, diskat och dammsugit *klappar mig själv på axeln som den självgoda människa jag är*

Om några timmar blir det visor på kajkanten.

Livet är gott.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Samma hetta här. Helt slut nu efter flera timmars gående med dottern på stan. Det där med visor på kajkanten låter lockande… Berätta sen hur det var. All den där nyttan du gjort låtsas jag att jag inte läst om så får jag inte dåligt samvete för att jag ”bara” diskat (vilket var en bedrift i sig)

 2. Micke skriver:

  Här är inte lika hett men varit varmt nog idag för de 3 jag höll på med hämta/klyva veden. Sen kom jag av mig lite pga av en skruvmejsel.

  • inna skriver:

   Micke: Uj det var otäckt med handen! Hoppas att meducinen tar bort det onda. Det är inte sunt att vara en sån arbetsmyra som du är 😉
   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>