Längtan

Vissa dagar är längtan större.

Längtan efter att ALLA ungarna flyttar hemifrån. På    riktigt.

Längtan efter att köket är lika städat när jag stiger upp som när jag gick och lade mig.

Längtan efter att smöret inte tagit slut över natten.

Längtan efter att matlådans innehåll inte krympt till intet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Fröken Hulda skriver:

    Längtan är en ganska härlig känsla… men samtidigt en känsla som kan ge dåligt samvete. Jag vet hur det var månaderna innan dottern bestämde sig för att flytta hemifrån. Jag längtade… usch å fy vilken mamma va? Men så tänkte jag… ”hon är 20 år och ska inte bo hemma”. Vi hade bott tillsammans bara hon och jag i hela hennes liv. Vi höll på att ta kål på varandra, vi som aldrig varit osams. Inga tonårsrevolter. Inga utbrott. Men jag visste… att om vi skulle rädda vår goda relation var hon tvungen att flytta. Idag, med facit i hand, har vi en toppenrelation.

    Ja… det var ett litet exempel så här på morgonkvisten när jag är tröttare än trött och inte alls har lust att gå till jobbet (av flera orsaker).

    Kram till dig!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>