God morgon världen!

Så skönt att vakna helt utvilad med full konsert utanför fönstret. Jag har sovit ostört i 8 timmar.

Jag älskar fågelsång. Min favorit koltrasten hävdade sig väl i konkurrensen. Måsarna håller sig nere på stranden faktiskt.

Tänk då att komma ner för trappan och mötas av en pigg och glad bästis som hälsar godmorgon med orden: kaffen er klar! En bästis som inte dricker kaffe själv, men som vet att jag älskar mitt morgonkaffe.

Det är lycka.

I går kväll var det goda samtal ända in på natten. Just de där samtalen där man lyssnar på varandra och bekräftar varandra och det blir ett givande utbyte som ger som mycket för självkänslan, men är svårt att sätta ord på. Vänskap är att lyssna på och att bli lyssnad på.

I natt har jag drömt. Massor av händelser och äventyr. Det centrala har varit min roll. Oavsett i vilken situation jag har befunnit mig så har jag varit den som har hjälp till, stöttat, ordnat och fixat. Med tanke på att mitt namn betyder tjänarinna/prästinna så är det kanske inte så konstigt 😉

Den yngre generationen vill shoppa. De lite äldre flickorna ska fixa massa praktiska ärenden och ikväll ska vi stora på jentefest. Det ser jag verkligen fram emot.

Nu är det dags att sparka igång den här dagen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. låter helt ljuvligt 🙂 har ni sol oxh?
    här är dagen fantastisk – lagom varm, sol och en liten bris – me like.
    ska ta med kaffet ut.
    njuta.
    vila mitt jag en stund. ibland är jag bara för mycket på…
    tror du vet hur jag menar.
    kram och ha en riktigt fin tjejkväll <3

  2. Micke skriver:

    God morgon denna söndag!
    Här har det sovits 8 timmar med och jag ligger ännu. Varit lite mörbultad efter badet igår.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>