sjukskrivning

Det diskuteras och tycks.

Debatten är hög.

Någon frågar: Stannar folk hemma för skitsaker?

Jag skulle nog säga tvärtom. Folk går till jobbet fastän de är sjuka!

För ingen har råd att vara sjuk.

I alla fall om man försörjer en hel familj på en lön.

Category: blandat, familj, jobb  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Folk går definitivt och jobbar trots att de är sjuka! Det gjorde även jag när jag jobbade (just nu är jag arbetssökande). Jag hade inte råd att vara hemma. Idag är det ännu värre. Fast jag tror, ärligt, att det tyvärr är fuskarna som sabbar för dem som inte fuskar. Och det är synd. Och taskigt.

  2. Systerdyster skriver:

    Håller med Tofflan. Ett stort mörkertal bland de friskskrivna, de som tar dubbel dos Ipren och stapplar iväg och smittar oss andra. En del därför att de är oumbärliga men de flesta p.g.a. ekonomin.

    Jag hade en del sjukfrånvaro i december och bävar för löneavdraget.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>