Att våga

Vi småpratar i väntan på middagen.

Jag bubblar av glädje över min nya soffa och skryter om hur mycket jag gillar den.

Då säger Yngst sonen: du fattar väl att du inte kan hålla på så där med en soffa. Du får skaffa dig en karl morsan!

Jag kommer av mig i mitt bubblade prat. Så olika syn på livet i olika åldrar. 18-åringar är mer än lovligt pragmatiska ibland.

Precis som att en karl, den köper man på ica på väg hem från jobbet!

Jag menar helt seriöst, hur ska jag kunna våga lita på någon igen?

Förra gången jag öppnad mitt hjärta för någon, så blev jag så brutalt lurad och dumpad att jag höll på att gå under av sorg.

Var finns någon som är både snäll, kärleksfull och ärlig?

Inte någon velig östgöte som inte vet vilket ben han ska stå på.

Tills jag vågar lita på kärleken igen, lever jag ensam. Med min soffa.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Therese Skoogh skriver:

  Intressant nog så fann jag min man i en soffa. Vi bodde ju ihop tillsammans med lillebror och plötsligt en kväll kom vi för nära varandra på soffan. Jag ”skyller” på M och han skyller på Captain Morgan. Men sedan dess har det varit vi. Han försvann dock i 10 dagar till flottan men kom tillbaka, till min lyckas ost! =D

  Till veckan ska vi titta på en soffa tillsammans,på tisdag närmare bestämt, till den nya lyan. Både jag och han har en, men vi känner att vi hellre vill köpa en tillsammans!

 2. min soffa här på bön…. djizus! gammelrosa acryl -200 kr. anskrämlig. praktisk.
  men har man – och snygg soffa (precis som din) i andra huset. dock blir det inte mycket hånglat med man i någon utav sofforna…. 😉
  soffa eller ej – vi har ett stabilt förhållande – tryggt å skönt.
  du kommer att finna en man, det tror jag. men ta en lång, rolig, lite musklig, intelligent, snygg, arbetsför, pigg, påhittig, förändringsbenägen, lugn, mångfasetterad, fastanställd, trygg, positiv, trevlig tjomme som kan matcha upp dig 🙂
  löv u//

 3. Fröken Hulda skriver:

  Vi sitter väl inte i samma båt precis… men havet är detsamma. Blev skapligt ”lurad” å vingklippt å har inte en tanke på karlar… även om dotter och svärson tycker jag behöver en. Vadå ”behöver”? Å som du säger är det ju inte bara nåt man ”skaffar sig” på ICA, Coop eller IKEA. Dom står ju heller inte på kö just dom där äkta och ärliga karlarna. Jag njuter ärligt talat av mitt singelliv. Det som sker det sker.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>