Årets första!

Jag hittade en bikini. Med plats för tuttar och rumpa. Blå med vita prickar. Jag känner mig som en pinuppa =)

Efter att ha uträttat mina ärenden bytt jag om och gav mig iväg till Skräcklan. Badplatsen vid Norra skolan. Där är det mest vuxna (läs 30+) stor gräsmatta, skuggande träd och en badstege.

Årets första bad är numera avklarat.

Och innan mina barn börjar påpeka att man inte har badat om man inte doppat huvudet, kan jag upplysa er om att i 16-gradigt vatten doppar man bara huvudet om man är dum. Så idag gällde kärringdopp. Var 20: minut. För på land var det varmt. Även om Vänern är kall som helvetet.

På torsdag blir det riktigt badpremiär. Då ska jag bada i havet. Saltvatten ska det va!

När magen började kurra var det dags att gå hem. Eftersom jag har semester idag unnade jag mig lite lyx. En sallad från Kalasboden. Vet inte om det kallas lunch när man äter vid halv fyra, men gott var det med kycklingsallad och mineralvatten.

Får se om det blir ett dopp till senare i kväll.

Tjolahopp!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Tatiana skriver:

  Jag har också en sådan bikini. Man känner sig som en 50-talspinuppa 🙂

  Kram

 2. minna skriver:

  Du har haft en härlig dag, ”hör” jag! Det är äntligen SOMMAR 🙂

 3. Fröken Hulda skriver:

  Grattis till din badpremiär!!!

  Fler än jag som införskaffat bikini där kroppen får plats (nästan). Jag har tagit ETT dopp med hela kroppen men inte huvet. Resten av dagen (igår) blev det täta kärringsdopp

 4. baddräkten här är snygg, svart och har några år på nacken. ev havsbad i morgon.
  kramen//
  ps! den bikinin ”låter” toppen 🙂

 5. inna skriver:

  Tatiana: det är något särskilt med prickig bikini!
  Kram

  Minna: visst är det underbart! Såg på fejjan att du har fullt upp som vanligt.

  Hulda: visst är det skönt med en bikini som täcker tuttar och rumpa. Jag har svårt att förstå varför man fribilligt går i string.

  Jeanette: just nu är min baddräkt förlagt någonstans i min bostad =( Var tvungen att köpa n ny bikini. Den gamla hade tappat passformen helt. Tänk att jag hittad n på Lindex för hyfsat pris.

 6. charlotte skriver:

  haha plats för tuttar o rumpaaaaaaaaaa 🙂
  kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>