Morgontänk

Vaknade redan 7.

Svårt att somna om. Får väl vila middag i ställt.

Lite lätt duggregn ut. Skönt med lite svalka, men jag hoppas ändå på uppehåll i kväll. Det är roligare med Kanalyra utan regn.

I natt har jag drömt om svek och sammanhållning.

Svek av vänner, otrohet och fackligt svek.

Men också om trofasta vänner, kollektiv och familj.

Sina drömmar kan man inte styra, men det var skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.

Jag har även tänkt på min vän, som kämpar med hjärtsorg. Svek och separation är det svårast att ta sig igenom. Men när man kommer ut på andra sidan är man starkare än någonsin. Det kan jag bekräfta, även om jag trodde att jag skull gå under när det hände mig. Det känns som att man bara vill dö, men livet är större än så. Svårigheter ger oss styrka. Utan svårigheter växer vi inte. Men växtvärken är hemsk ibland. Det är då man tar hjälp av sina vänner. Utan mina vänner hade jag aldrig tagit mig igenom mitt helvete.

Den här låten har gått på repeat när det varit tungt:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Fröken Hulda skriver:

    Vi är många som varit mitt i kaos och vacuum men kommit ut helskinnade och starka på andra sidan. Det kommer även den här vännen att göra. Vi finns som stöd under tiden och kommer orka lyssna hur mycket som helst.

    Min dröm var av annat slag… men tung ändå!

    (Har du fejjan så är vi några trogna bloggerskor som skapat en hemlig grupp där. Har inte du fejjan med vet andra som har det så skicka mig deras namn så lägger jag till dom i gruppen)

    Lördagskram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>