Reflektion

Jag har en personlig blogg som är ganska harmlös. Jag skriver för min egen skull. Sticker sällan ut hakan och är inte speciellt kontroversiell. Är en liten, liten fisk i det stora havet.

Men tack och lov för yttrandefriheten.  Den innebär att alla få säga vad de tycker, oavsett åsikt. Och jag har lärt mig att stå för mina åsikter. Från barnsben har jag fått lära mig att argumentera och bemöta åsikter.

Jag publicerar alla kommentarer och hoppas på dialog och respekt för varandras olikheter. Som de flesta människor har jag gjort dumma saker som jag ångrar och som har givit mig lärdom.  Och bättre att ha felat och gjort avbön än inte vågat alls och bli gammal och bitter.

Idag har jag haft ovanligt många besökare som försökt dölja sig bakom ett annat ip-nummer. Som inte vågar visa vem man är.

Kan det bero på ett inlägg i morse?

Jag tror att det bara är mina åsikter om revisionister som fått en liknande reaktion.

Intressant.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
  1. Mamselamsen skriver:

    Här har du mitt IP. 🙂

  2. Fröken Hulda skriver:

    Å jag är väl aldrig osynlig 😉
    Kram

  3. Tofflan skriver:

    Om man har sån lust att uttrycka sina åsikter tycker jag att man inte ska larva sig och vara anonym. Fånigt!

    Kram till dig!

    • inna skriver:

      Om du visste hur många vuxna som inte vågar säga något öga mot öga och som smyger runt varje dag =)

      Kram tbax!

  4. Miriam skriver:

    Jag läser hos dig varje dag, det ser du nog. Så tro inte att jag smyger omkring anonymt, jag bara orkar så lite, t ex kommentera m teliPhonen, som är min bästa bloggföljarvän.
    Fortsätt stå på dig, annars gör nån annan det! Kram!

  5. inna skriver:

    Du är ingen smygis!
    När du kommenterar är det alltid ärligt och klokt dessutom ^^

    Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>