Himlen är blå

men mina ögon är röda.

I flera dagar har de kliat så jag blir galen. Tur att jag struntar i smink när jag är ledig. Allergi har jag tänk och fortsatt klia.

När sonen fick se mig utbrister han: fy fan vad du ser ut i ögonen! Jag svarar att jag är allergisk. Han kastar till mig en allergitablett och säger svälj. Varför tänkte jag inte på det? Klådan har redan dämpats lite.

Inte ute nätet förrän efter 10.

Sovmorgon tror ni kanske? Nope, vaknade vid 8, men handtaget på köksdörren hade lossnat i natt, så vi kom inte in i köket, varken Sally eller jag (vågade inte väcka sonen förrän efter 10 så han kunde öppna från andra hållet) Så jag har legat i sängen och läst fram till 10.

Det är skönt med hemester som Hulda säger. Ett bra ord!

Nu är dörrhandtaget på plats och sitter fast. Första koppen kaffe är avklarad och frukosten smakade utmärkt. Sally var nöjd med sin frukost också =)

Kaffe & surf, soffa & bok står på dagens agenda. Tråkigt kanske någon tycker, men för mig är det paradiset just nu.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Inte det minsta tråkigt. På sin semester ska det inte finnas massa måsten… man ska göra som man vill, när man vill och hur man vill

    • inna skriver:

      Jag har läst ut bok 16 och 17 idag. Inte illa. Samt har solat, så att jag inte får dåligt samvete för att jag inte är i solen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>