Dagens…

<gnäll>

Varför måste grannarna röka på balkongen??????

Jag vill inte ha rök i mitt vardagsrum!!!!

Eller är det onormalt att vilja ha balkongdörren öppen på sommaren???

Skitgrannar!!!

</gnäll>

<gnäll>

Varför kan inte ägarna hålla tyst på sina hundar?

Ju mindre desto mer ljud. Fy farao för såna där små chihuaor eller hur skiten stavas.

Nej, jag är ingen hundmänniska!

</ gnäll>

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Majsan skriver:

  Det är inte lätt med grannar alltid. Var och en vill ha saker och ting å sitt vis. Det där med rökning är ju ett ständigt aber. Visserligen bor jag på markplan men det finns grannar som askar ner på min uteplats och kastar fimpar rakt ut som hamnar där också – eller precis utanför staketet. Ingen vacker syn och varför skall jag plocka efter dem? Nu har jag en bra hyresvärd som lyssnar och säger till störande hyresgäster.

  Svårare är det få tyst på hundar eller få katter att inte gå till grannars uteplatser. Där har ju jag hamnat: efter 10 år som frigående katter ute, har vi fått en granne som med all rätt ringde på och meddelade att ena katten varit där och grävt (det var min sommarkatt – sonens) och förmodligen uträttat vissa behov. Det innebär att jag tvingas se efter dem mer kontrollerat när de är ute (samt tvingats börja med kattlåda inne) och nu mer är de två jag har kvar här kanske ute 30 min/vecka och jag står med vattenslangen i högsta hugg och sprutar vatten på dem om de springer över till grannen (Stressigt för oss alla). Vi var tidigare bortskämda att alla vi 4 på markplan hade hund och/ eller katt så det var liksom inga bekymmer innan med att katterna gick lösa dygnet runt. Jag är inte glad över detta men min granne har rätt och jag har ansvar. Tyvärr tar inte alla sina ansvar som grannar.

  Kan Du inte höra med hyresvärden vilka regler som gäller med rökning på balkong? Säga att Du inte kan nyttja att sitta på DIN balkong eller ha DIN balkongdörr öppen pga rökande grannar.

  Hoppas det löser sig!

 2. eller så skakar man ryamattor i våningen ovanför så all den skiten hamnar i ens egen fönsternisch och vidare in på golvet alt lite svävande i hela rummet…
  hänsyn, respekt och medmänsklighet…
  me love u i vicket fall//

 3. Tofflan skriver:

  Fy F*N för rökande grannar! Jag tycker INTE att det är onormalt att man vill ha balle-dörren öppen på sommaren! GAH! 👿
  Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>