Jaha

Så har jag vilat hela dagen.

Fast jag har ju gjort lite nytta: bäddat, diskat, lagat mat, pysslat om sällskapssjuk katt, bloggat, sett på film, lyssnat på radio, slängt sopor, vattnat blommor, chattat med finaste dottern och som sagt vilat på soffan =)

Kollade väderprognosen och konstaterar att det ska regna hela veckan.

Så det blir väl till att läsa inomhus. Jag får passa på nu, för sen blir det bara tid för kurslitteratur.

Det är tur att jag har 24 semesterdagar kvar.

Jag väntar fortfarande att det ska flyga på mig någon sån där plötslig lust att städa och röja och vara så där duktig som så mång andra är.

Men jag har inte den läggningen. Utan är mer sån att stöka undan skiten, så att jag kan göra vad jag vill sen.

Visst kallar jag mig dammsugartant, men det har sina orsaker.

Jag var gift med en pedant som tutade i mig att jag var slarvig och ohygienisk, vilket  fick mig att städa och dammsuga varje dag. Även efter skilsmässan. Ungarna var lite trötta på mig tror jag.

Numera har jag en sund inställning till städning och dammsuger 2 gånger /vecka. Mer normalt kanske =)

Om en vecka befinner jag mig i Norge, ihop med bästisen. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag har inget behov att att resa utomlands (inte råd heller) utan det är människor och minnen som är viktiga för mig.

Nu ska jag avsluta kvällen ihop med Murdock. Som singel får man nöja sig med snygga karlar på tv =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Har aldrig levt med en pedant men hatar smulor under fötterna… å när jag/vi hade katt fanns ju spåren av kattsand lite här å var… därav min dammsugarmani. Har märkt att den avtagit avsevärt sedan Nisseman flyttade till katthimlen.

  Vår dag har ungefär sett likadan ut men kommer inte att göra fr.om. imorron… men jag unnar dig alla semesterdagar du har kvar. NJUUUUUT!!!

  På tal om katter. Funderar allvarligt på en man som heter Eros och finns på katthemmet. Kanske jag bloggar om honom imorron?!!

 2. Tofflan skriver:

  Jag gillar när det är rent hemma! Dammfritt gör dessutom att jag hostar mindre… Men jag har fått jättemycket skit för att jag städar EN gång i veckan. Jag städar inte för andras skull utan för att jag själv ska må bra, liksom!
  Kramen!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>