Kaffe i sängen

Tack och lov för kaffe i sängen!

Ja, dricka kaffe i sängen med laptopen i knät alltså.

Somnade som ett barn redan halv tolv. Man blir trött av att göra så lite som möjligt.

Men vaknade abrupt av ett fruktansvärt oväsen som höll på att skrämma skiten ut mig.

Det visades sig vara någon som ansåg det vara lämpligt att starta en motorcykel alldeles nedanför mitt fönster (ja, jag sover med öppet fönster) och sedan köra ut från gården med full gas. Strax efter midnatt.

Klarvaken!

Tack pucko!

Så småningom somnar jag om och drömmer rörigt och strukturerat om hur jag missar tåg och letar efter sällskapet jag ska vara med. Hittar till slut och innan jag vaknar håller på att försöka uppfostra en busslast lärare, som bara strular, skiter i sina uppdrag och som inte passar tider.

Så väcks jag abrupt igen av motorcyckelljud (nu känner jag igen det) Precis samma förfarande som vid midnatt. Fast nu är klockan 03.50.

Vad är det idioter som kör motorcykel på en innergård mitt i natten????????????????????????

Tack och lov för kaffe. Det höjer humöret direkt.

Jag lyssnar på en intervju med Ann Heberlein  och blir väldigt nyfiken att läsa hennes nya bok Ett gott liv när den kommer i höst. Hon är en intressant person.

Nu undrar jag om det finns någon risk att jag ska drabbas av en våldsam städlust eller om det får bli allra mest pliktskyldigast städat?

Jag förvånas över hur lite katthår vi har numera. Sally fäller ju ingenting jämfört med Ville. Men dammråttorna har inte flyttat. Så jag får nog satsa på en liten jakt idag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Jag är nere hos mamma och vänder nu och jag blev väckt mitt i natten av puckobruden ovanpå som gick ut på sin balle och telefonerade med hög röst! Sen väckte hon mig i morse också med sin jädra cigarrettrök. Jag har hostat en halvtimma…
    Nu försöker jag få tillbaka det goda humöret med kaffe i muggen och leksaksdatorn i knäet innan jag hjälper mamma med det sista fixandet innan jag åker hem.

    Kramen!

  2. Fröken Hulda skriver:

    Låter som en skön start på dagen… kaffe i sängen alltså… inte MC-marodören! Å vad jag förstår är det inte bara jag som bearbetar nattetid…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>