God morgon gullvippor!

Vaknade vid halv fyra och kunde inte sova. Det kröp i benen och jag snurrade runt runt i sängen.

I huvudet snurrade tankar om helgens tragedi.

Så tittar jag på min fina dotter som ligger bredvid mig i dubbelsängen och sover och med ens blir jag alldeles lugn inombords.

Hon är trygg. Hon har det bra.Mina andra ungar har det bra.

Så jag lyckades somna om.

Ända till 7. Då var jag tvungen att gå upp. Det straffar sig att inte kissa innan man lägger sig.

Även om jag behöver progressiva glasögon, så behöver jag aldrig på upp på natten och kissa, vilket är ett ålderstecken för mig.

För övrigt är den bästa åldern nu!

Hulda undrade över min anknytning till Norge. Jag tänker inte på det, utan känner mig automatiskt lite norsk, bohuslänning som jag är =)

Men min bästa vän är norsk samt att jag har varit förlovad med en norrman. Norge känns som mitt andra hem och jag har funderat många gånger på att flytta hit. Dyker det rätta jobbet upp så vet man aldrig…

Tänk att man kan träffa sig bästa vän när man är 35!
Det gjorde Alice och jag. Om vänskapen kan du läsa här.

Det här är den bästa stunden: ensam vaken med kaffe och dator. Att få komma till liv utan att någon pratar med mig och låta Häxan surtant glida iväg utan att hon ens fått komma till tals. Det är sällan hon dyker upp nuförtiden tack och lov! Får jag den här stunden blir jag glad och blid som en sol=)

Idag blir det nog en shoppingtur till Sverige. Alice bor alltså ett stenkast från Nordby köpcentrum. Jag vill ha ett par skor. Drömmer om såna här:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. aha!!! hulda-dojjor 🙂

  2. Therese Skoogh skriver:

    Vilket härligt inlägg! =D Träskor är helt fantastiskt att gå i så jg önskar dig som jag, ett par i varje färg! KRAM!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>