Lite trött

Vaknar kvart över 5. Klarvaken. Snurrar runt och har svårt att komma till ro. Ligger och spelar bubble shooter på mobilen. Somnar till slut om. Jag menar,  man måste inte gå upp när man vaknar, och jag vet att får jag bara sova 4 timmar blir jag grinig, milt sagt.

Vaknar vid 9 och är helt mosig i huvudet. Kan man vara så här trött? Har drömt massor och tankarna bara snurrar runt runt. De ord som finns kvar är vitrinskåp och shabby chic!

En dusch och en mugg kaffe känner jag mig lite  piggare =) Men skulle gärna krypa ner i sängen och sova. Fast det kan man ju inte göra. Jag är ju vuxen!

Så till vitrinskåpet.

Det har funnits i min ägo i närmare 20 år. Och jag funderar på att måla det vitt, så att det passar in i min vita ljusa inredning. Men kanske mest för att ha ett projekt, något praktiskt att pyssla med.

Jag har slutat pyssla. Tror det är datorns fel.

Förr pysslade jag jämt. Både på jobbet och hemma. Jobbade ju som fritidspedagog i 10 år och kom ihåg att jag har tre barn. Så jag har pysslat. Samt målat om möbler, snickrat och grejat.

Så vad tror ni? Måla skåpet vitt?

Tacksam för tips innan jag sätter igång. Och jag vet inte säkert om jag vill slipa och få det att se gammal och slitet ut. Jag har en kluven inställning till shabby chic. Och var lugna, jag kommer inte att börja skriva om möbler och inredning varje dag. Det här ingen inredningsblogg eller modeblogg, utan en egoblogg.

Jag gillar att omge mig av föremål som betyder något. Som min sekretär från 1940-talet. Den har jag ärvt efter farmor och den är en del av min barndom. Eller kistan från 1700-talet, där jag förvarar julsaker, som jag ärvt efter min farmors mor. De är inte värdefulla i kronor, men betyder mycket för mig och är en länk bakåt i tiden. De har en historia att berätta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Tatiana skriver:

  Måla om den istället för att Shabby chicka den. Shabby = WT .
  Krampåre

 2. Nurse Rached skriver:

  Godmorgon! Jag hänger ständigt på Tradera och där är tamejsjutton allt shabby chic, vintage, boho o.s.v. *kräks*

  Jag målade om ett hörnskåp med sån där Hobbyfärg. En ”stor” (ca 2 dl) burk räckte till hela skåpet och det blev riktigt fint! Grejer som inte nöts behöver inte grundmålas + målas i 2 lager. Om du vill att skåpet ska bli lite mer åt det laserade hållet så späder du bara ut färgen lite.

  F.ö. håller jag med – nätet stjäl otroligt mycket av min tid. Jag flyr runt i cyberspace, förr pysslade även jag, mycket mer. Må så gott och fortsatt trevlig vecka! 🙂

  • inna skriver:

   Jag har bestämt att måla det vitt helt enkelt. Men väntar tills det blir vardag.

   Tack för tips! hoppas du får en bra semester och att du får välbehövlig vila.

   Kram

 3. Eva Lind skriver:

  Vilken fin blogg, skönt att någon bryr sig. En tveksam bakgrund men se på headern: gardiner till kontor

 4. Hej där vännen. Ha en fin kväll:) Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>