Måndag i maj

Jag är så j-a tacksam att jag har vuxna barn!

Lika j-a tacksam att jag jobbar på gymnasiet och inte i småskolan.

Jag minns hur det var: hela  maj var ett enda stort race mellan avslutningar, utflykter, brännbollsmatcher, trivselkvällar och annat ångestframkallande skit!

Nu kan jag smygblogga på arbetstid: eleverna skriver filmmanus, inte mina utan en annan klass som får sitta i mitt klassrum och få hjälp av mig när word krånglar =)
Mina elever filar på en uppgift om upphovsrätt, PUL och länkning. Eller validerar sina webbsidor.  Jag löser problem med kod som krånglar och diskuterar hur man kan lösa saker på olika sätt. Ibland fulkodar jag för  att de ska få till det som de vill, fastän de inte kan css och xhtml =)

När jag kommer hem kan jag ägna mig åt vad jag vill, om man bortser från att jag måste städa efter morgonen catfight i vardagsrummet. Har inte 21-åringen diskat så är det risk för mord. Då får jag ännu mer att städa.

Visst är barn meningen med livet för många av oss, men alla dessa j-a aktiviteter i maj kan man klara sig utan. Det tycker jag både som förälder och som personal.

ja visst ja, dagens efitbilder få ni se sen. Kamerasladden ligger hemma =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>