Ny telefon

Efter 5 långa år med min nuvarande mobil har jag äntligen köpt en ny.

Min nuvarande är helt antik enligt en del, eftersom man bara kan ringa och messa med den. Ingen kamera, ingen radio, ingen mp3-spelare.
Hur har jag klarat mig????

Nu har jag en ny telefon med massa kul saker. Men jag har bara orkat hitta radion. Känner mig gammal och oteknisk.
Kan ju beror på att min energi har tagit semester. Men om jag orkar läsa manual och pillar lite så kanske lördagens efit kan bli genomförd m h a mobilen =)

Igår fick jag en komplimang som jag sparar och tar fram dåliga dagar.

Träffade en gammal kollega som jag inte sett på ett halvår. Hon hade sällskap av en person som jag inte känner, som jobbar på en annan skola. Hon lyssnade när kollegan och jag pratade om hur vi har det och hur våra barn mår och gör.

Då säger den andra personen, som jag inte känner: aldrig att jag hade trott att du har 3 vuxna barn. Jag trodde att du var så ung att du inte hade några barn.

Jag trodde att du var så ung att du inte hade några barn.

Jag suger på det lite till.
För idag känner jag mig mer som 80.

Var tog energin vägen?

Category: blandat, glädje, trams  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Även jag borde byta min gamla Nokia N95 som börjar bli glapp lite här och var. Men det är så svårt att släppa taget om det gamla och invanda!
    När du testat din nya mobil lite mer, låt mig gärna ta del av ett utlåtande!

  2. listitemalt skriver:

    cialis 43302 health insurance mif aciphex pxffo mobile home insurance florida 887

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>