Så kan dagen också starta

Vaknar tidigt. Ligger i sängen och funderar. Jag måste ju inte gå upp tidigt varje ledig dag.

Går upp. Får sura kommentarer av 21-åringen som  inte kan sova.  När jag syrligt kommenterar att han får lära sig att ha en normal dygnsrytm får jag ett svar som inte lämpar sig i tryck.  Samtidigt får jag lite dåligt samvete för han har samma sömnproblem som sin far och jag sover som en prinsessa varje natt. Vi diskuterar lite och blir  överens om att det suger att inte få sova och att jag är väldigt lycklig som sover så bra.

Kokar kaffe. Duschar. Klär på mig. Sätter på datorn.

Då får jag ett diskret mess från från Ketil: när kommer ditt tåg till Halden? Det syns inte i tidtabellen.

Jag kolla genast nsb.no och upptäcker att de har ändrat tågtiderna. På lördagar bara!

Så det blir några timmar till här hemma. Med sur 21-åring och masiga katter.

Tur att jag har kaffe.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>