Bloggdinosaurierna

Det började med ett inlägg på facebook om ”förr i tiden” på nätdagbokens tid.

Lite respons, några ideer och vips så var en grupp skapad!

På ett dygn gick vi från 8 medlemmar till närmare 200.

Vi som hade hemsida med nätdagbok.

Där fokus låg på kodandet och skapande av layouter.

Pixlar och design, html, php och xhtml.

Där man kommunicerade genom gästboken.

Det var tider det!

Jag skapade min första hemsida sommaren 1998.

Jag har aldrig blivit så förälskad. Html och jag är en livslång kärlek.

Sedan jan-10 kör jag wp och jag saknar kodandet emellanåt. Klurandet och den sköna känslan när jag lyckats lösa något trixigt och när koden är validerad strict. När jag satt i timmar och duttade med pixlar hit och dit i photoshop och var överlycklig när det blev som jag hade tänkt.

Några av mina vebbisar från då:
Miriam, Nina, Sari, Kali, Mumrik, Melpomene, Milo, Bina, Pub7, Susanne ”under solen”… och många fler.

Tack vare fb upplever många av oss en härlig nostalgitripp.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Håller med om att FB kan ge sååå mycket… men man får passa sig (ibland)

    Angående datorn… kör hellre en omstart än att kasta ut den. Nån kan få den i huvet

  2. Kali skriver:

    Det finns en och annan som förtjänar en dator i huvudet…

    Jag kan inte låta bli att pillra i koderna trots att jag kör wp. Jag vill ju ha sidan som jag vill, som JAG vill, och har lite svårt för att nöja mig med de färdiga teman som finns. Jag fattar inte mycket av php men testar mig fram. Många gånger har jag varit tvungen att läsa in en backup för att hela bloggen har kraschat då jag pillrat på fel ställe. Har jag tur fattade jag vad jag gjorde för fel men oftast har jag inte en susning.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>